Lahjatavarat | Seksilelut edullisesti netistä - Erotiikkalelut.com

Parempaan seksiin:

Lahjatavarat - Seksilelut lahjaksi

Seksilelu sopii erinomaisesti lahjaksi. Kun käytät hieman mielikuvitusta, voit antaa seksilelun lahjaksi mitä erilaisimmissa tilanteissa.

Ehkä yleisimmin seksileluja, kuten dildoja tai tekopilluja annetaan lahjaksi puolisolle. Seksilelun antaminen lahjaksi puolisolle onkin erinomainen tapa piristää seksielämää, joten myös lahjan antaja saa varmasti osansa.


Lämmin Sydän - Kuumavesipullo

Myös eroottiset asusteet, kuten pikkutuhmat alusasut ovat erittäin suosittuja lahjoja. Joskin nämä vaativat hieman osaamista mieheltä: hänen on tunnettava vaimonsa mitat, jotta vältytään noloilta tilanteilta sovituksen hetkellä.

Toinen todella suosittu tilanne antaa jokin seksilelu lahjaksi on polttarit. Yleensä polttarisankari saa jonkin hieman ehkä nolon lelun, jota hänen on sitten kannettava mukanaan koko polttari-illan. Tyypillisiä lahjavaihtoehtoja ovat esimerkiksi valtavan kokoiset tekopenikset, jotka varmasti herättävät huomiota kaupungilla.

Humoristiset seksilelut ovat myös hyviä jäänrikkojia. Jos olet menossa esimerkiksi tuttusi tupareihin, voit yllättää heidät hankkimalla jonkin seksilelun lahjaksi. Tämä takaa sen, ettei ihmiset jää hiljaisiksi sinä iltana.

Seksilelu voi olla myös tyylikäs lahja. Erityisesti naiset ostavat naisystävilleen lahjaksi seksileluja. Useimmiten juuri hieromasauvoja. Tässä ei ole kysymys sen enempää pilasta tai vinkkauksesta "haluaisin päästä testaamaan tätä kanssasi", vaan kyseessä on vain ihan suora ja rehellinen lahja luonnollisen asian harrastamiseen. Naiset myös puhuvat miehiä enemmän ja suoremmin omista kokeiluistaan seksilelujen kanssa.

Haluatko ostaa seksilelun lahjaksi?

© 2014 Erotiikkalelut.com